NYHED! Nyt håndanlæg fra Gema

 

Optiflex 2 BOptiFlex® 2 B – Pulveranlæg med vibratorbord.

For fødning direkte fra original pulveremballage

OptiFlex 2 B er perfekt til de mindre eller medium store opgaver med mange forskellige pulvertyper og farver. Fleksibel og hurtige farveskift.

 

Optiflex 2 FOptiFlex® 2 F – Pulveranlæg med fluidiseret pulverbeholder.

OptiFlex 2 F kombinerer fleksibilitet og økonomi. Perfekt til de lidt større opgaver eller serier og ved færre farveskift.

Optiflex 2 SOptiFlex® 2 S – Pulveranlæg med omrører og pulverbeholder.

OptiFlex 2 S er udviklet til de vanskelige pulvertyper, der ikke lader sig fluidisere som f.eks. tørblandet pulver eller visse typer metallicpulver.

 

Optiflex 2 WOptiFlex® 2 W – Pulveranlæg på vægbeslag.

OptiFlex 2 W er perfekt såfremt der ikke er behov for en vogn eller hvis der skal sprøjtes pulver fra en eksisterende beholder. Monteres hurtig på siden af en pulverkabine.

Optiflex 2 LOptiFlex® 2 L – Pulveranlæg til laboratorier

OptiFlex 2 L er perfekt til lakering af meget små serie og hurtige farveskift. Bruges ofte til testplader i f.eks. laboratorier, i kvalitetsafdelinger, til prototyper eller lignende.

 

Optiflex 2 COptiFlex® 2 C – Pulveranlæg med kop-pistol.

OptiFlex 2 C er ligeledes perfekt til lakering af meget små serie og hurtige farveskift. Bruges ofte til testplader i f.eks. laboratorier, kvalitetsafdelinger eller lignende.

 

 

Yderligere info om produktet

.

Velkommen til G.A.Hansen

G.A. Hansen er totalleverandør inden for overfladebehandling. Vi rådgiver dig om processen og hjælper dig med at afdække din virksomheds behov.

Bliv opdateret

Tilmeld dig nyhedsmailen
captcha
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser