Leverandører

Hos G.A. Hansen forhandler vi produkter af højeste kvalitet, der, på grund af et enestående samarbejde med vores leverandører, sikrer den bedste pris fra de største producenter på markedet.

Vores leverandører er:

gema logo

 

 

 

  

Schweiziske Gema er markedsledende producent af udstyr og anlæg til pulversprøjtning. Et komplet produktprogram med manuelle håndanlæg, pistoler, styremoduler, traverser, kunststofkabiner med hurtige farveskift og den nyeste styringsteknologi.

G.A. Hansen repræsenterer Gema i Danmark og i Sverige.

 

GracoLogoBlue 300dpi

Nordamerikanske Graco er verdens største producent af udstyr til sprøjtelakering ved lavtryk, mellemtryk og højtryk. Udstyr, pumper og anlæg til håndtering, dosering og blanding af bl.a. maling, væske, lim, tætningsmaterialer, fedt med meget mere.

 

Reiter logo2

Tyske Reiter er en af Europas førende udbydere af automatiske og elektrostatiske lakeringssystemer og applikationsanlæg inden for træ-, metal- og plastindustrien. Siden 1973 har Reiter leveret skræddersyede anlæg og løsninger af højeste kvalitet til alle former for automatisk overfladelakering.

 

 

Walther pilot main logo

Tyske Walther Pilot tilbyder et komplet program til overfladeteknik og lakeringsudstyr til maling og lim. Walther Pilot er anderkendt for sine sprøjtepistoler af høj kvalitet og specielt deres store know-how og specialisering inden for mærkning, signering og sprøjtning af lim.

Walther Pilot er desuden markedsledende producent af materiale- og trykbeholdere.

G.A. Hansen repræsenterer Walther Pilot i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

 

TITAN_Shield_Combo.jpg

Nordamerikanske Titan har produceret elektriske malerpumper siden 1968 og deres "brand" er et begreb på verdensplan. Den kendte 440 model er verdens mest solgte elektriske Airless maleranlæg. Også i Danmark har mange malermestre i tidens løb stiftet bekendtskab med Titans enestående kvalitet og holdbarhed. Gruppen af danske malere, der bruger Titan anlæg, vokser uge for uge.

 

logo range heine 01

Tyske Range+Heine producerer anlæg til automatisk lakering af komponenter i træindustrien. Innovative løsninger og fokus på lakgenvinding har er er stadig kendetegnende for Range+Heine’ succes i hele Europa og senest også i Kina.

G.A. Hansen repræsenterer Range+Heine i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

 

List

Liste-Magnetik er en verdensomspændende udvikler og producent af Coating Thickness Meters. Deres produkter produceres i egne produktionsanlæg, med høj præcision.

"Made in Germany" afspejler de høje kvalitetskrav.

.

Velkommen til G.A.Hansen

G.A. Hansen er totalleverandør inden for overfladebehandling. Vi rådgiver dig om processen og hjælper dig med at afdække din virksomheds behov.

Bliv opdateret

Tilmeld dig nyhedsmailen
captcha
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser