Handels- og forretningsbetingelser

Disse forretningsbetingelser er gældende for anvendelsen af www.ga-hansen.dk herunder ved køb af varer fra www.ga-hansen.dk

G.A. Hansen A/S
Symfonivej 22
2730 Herlev
Telefon: +45 44 91 35 33
Fax: +45 44 91 55 33
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bestilling og levering

Al bestilling foregår via Internet. Det er ikke muligt at afgive ordre til G.A. Hansens webshops priser ved henvendelse via telefon, fax eller henvendelse i vores afdelinger. Bestilling foregår ved at udfylde G.A. Hansens webshops ordreformular med alle relevante oplysninger. Vi vil herefter fremsende en ordrebekræftelse via E-mail. Ved ordrer, der er betalt af elektronisk vej - fx Dankort, kreditkort, - er ordren automatisk bekræftet. Efterkravsbestillinger skal altid bekræftes før der sker en behandling. Først når ordren på den ene eller anden måde er bekræftet, behandles bestillingen.

 

Betaling

Betaling på www.ga-hansen.dk foregår ved anvendelse af betalingskort/kreditkort. G.A. Hansen A/S anvender et sikkert betalingssystem, hvor alle kortbetalinger foregår via PBS/ePay og kortinformationerne sendes med SSL-kryptering (SSL er en forkortelse for Secure Socket Layer). Ved betaling med MasterCard/Kreditkort pålægges den samlede pris et gebyr på 1,25% af den samlede købspris.

Alle priser angivet på www.ga-hansen.dk er i Danske Kroner (DKK) samt inklusiv alle afgifter, told mm., herunder også dansk moms (25%). Der tages forbehold for trykfejl.

G.A. Hansen A/S gemmer ikke selv dine kortoplysninger, men formidler dem direkte videre til PBS/ePay, som sørger for at det aftalte beløb kan trækkes fra din konto. Uvedkommende har ingen mulighed for at opsnappe dine betalingsinformationer, når de sendes fra din computer til PBS/ePay. Betalingssiden samt vores handelsbetingelser er godkendt af PBS.

 

Levering og forsendelsesomkostninger

Alle varer sendes med Post Danmark/DHL og tilstræbes afsendt samme dag, som vi modtager bekræftelse pr. E-mail, hvis varen er hjemme. Er varen ikke på lager, vil vi inden 1 dag fremsende en E-mail med information om ca. leveringsdato. Er man som kunde ikke tilfreds med denne leveringstid, kan man straks afbestille varen vederlagsfrit.
Afhængig af vægt og størrelse vil der blive pålagt et forsendelsesgebyr på mellem kr. 50 – 800.

 

Returret og fortrydelse

Skulle du fortryde dit køb inden for 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris. Varer, der ønskes returneret inden 14 dage, men som ikke umiddelbart kan sælges i væsentligt samme stand, kan desværre ikke krediteres 100%. Specielbestillinger, efter mål eller anden ændring af en standartvare kan ikke returneres. Varer, der returneres UFRANKO eller på efterkrav, nægtes desværre modtagelse.
Beløbet tilbagebetales via bankoverførsel indenfor ca. 7 bankdage. Du bedes udfylde den medsendte returformular med nødvendige kontoinformationer.
Som kunde har du flere måder, hvorpå fortrydelsesretten kan udnyttes. Hvis du fortryder dit køb, inden vi har sendt varen, annulleres ordren nemmest ved, at du sender en e-mail til os. Er varen afsendt (det får man en e-mail om), kan du naturligvis nægte modtagelse, når postmanden ankommer med pakken. Du kan også modtage pakken og derefter returnere den til os inden 14 dage i væsentlig samme stand. I alle tilfælde vil ordren/handlen blive ophævet. Alle pakker afsendes inden for 5 hverdage.

 

Defekte varer

Modtages defekte varer, sendes disse retur, hvorefter vi sender en ny vare uden beregning, hvis det ønskes. Alternativt kan købsprisen og den opkrævede forsendelse refunderes.

Beskadiget emballage leveret af Post Danmark

Hvis emballagen er beskadiget ved modtagelsen, skal du straks nægte modtagelse overfor postbuddet. Hvis ikke postbuddet er til stede ved modtagelsen, skal du hurtigst muligt indlevere pakken på posthuset uåbnet.
Hvis indholdet er beskadiget, skal du inden 7 dage fra modtagelsen lave en reklamation hos Post Danmark. Søn- og helligdage er ikke medregnet. Husk at medbringe emballagen.

 

Force majeure

G.A. Hansen er ikke ansvarlige for overholdelse af forpligtelser i henhold til disse forretningsbetingelser eller i øvrigt, hvis overholdelse ikke er mulig på grund af force majeure, dvs. forhold, som ligger uden for virksomhedens kontrol, og som denne ikke ved forretningsbetingelsernes tiltrædelse burde have taget i betragtning og ej heller burde have undgået eller overvundet.

Accept af nærværende handelsbetingelser

Ved ethvert køb accepteres handelsbetingelserne.
 Ændring af forretningsbetingelser samt ophør af brug m.v.
G.A. Hansen A/S kan til enhver tid ændre de gældende handelsbetingelser.

.

Velkommen til G.A.Hansen

G.A. Hansen er totalleverandør inden for overfladebehandling. Vi rådgiver dig om processen og hjælper dig med at afdække din virksomheds behov.

Bliv opdateret

Tilmeld dig nyhedsmailen
captcha
I agree with the Vilkår og Betingelser