Søg
Close this search box.

UR10-robotter revolutionerer maleprocessen hos Brandt A/S

Betydelige forbedringer i produktivitet og kvalitet med UR10 robotløsning

Brandt A/S har taget et stort innovationsskridt ved at implementere en UR10 robotløsning i sin produktionsproces for at opnå ensartet kvalitet og øge effektiviteten.

Kombineret med en Gema pulverboks og Mimic-teknologi fra Nordbo Robotics kan robotten kopiere operatørens bevægelser én-til-én og derefter udføre dem med hidtil uset præcision.

Implementeringen af ​​disse robotter har været med til at transformere den måde, virksomheden håndterer maleropgaver på, hvilket har ført til betydelige forbedringer i produktivitet og kvalitet.

Direktør og ejer
René Damgaard

Professionel industrilakering i moderne produktionshaller på ca. 17.500 m2.

Ca. 100 medarbejdere servicerer kunder i Danmark og udland.

Automatisering skaber konkurrencefordele med hidtil uset grad af præcision

Gennem introduktionen af ​​to nye avancerede UR10 robotter i sin maleproces har Brandt A/S været i stand til at opnå en hidtil uset grad af nøjagtighed og ensartethed. Disse robotter kan udføre touch-up opgaver, som tidligere var svære for manuelle operatører at udføre med samme præcision. Denne integration af robotteknologi har ikke kun forbedret produktkvaliteten, men også øget produktiviteten ved at frigøre medarbejdere til mere komplekse opgaver.

“Nu er vi startet med to robotter, men vi har også andre platforme, hvor vi skal implementere robotter, for det er vejen frem. Vi tror på robotter og digitalisering” siger Rene Damgaard Hansen, adm. direktør, Brandt A/S.

Et succesfuldt samarbejde gav den bedste performance hos Brandt

Brandt A/S har revolutioneret sin malerproces ved at implementere Universal Robots’ avancerede cobot, der opererer i samarbejde med deres operatører og sikrer en effektiv og ensartet produktion af høj kvalitet.

Dette har kun kunnet lade sig gøre pga. af et tæt samarbejde mellem Brandt A/S, Universal Robots, Nordbo Robotics og G.A. Hansen A/S. Målet var at integrere avanceret robotteknologi på en brugervenlig måde.

Inden introduktionen af ​​coboten udførte medarbejderne manuel sprøjtemaling døgnet rundt. Nu bruger Brandt A/S Mimic-teknologi til at registrere malernes bevægelser og overføre dem til coboten, som udfører touch-up opgaver med hidtil uset præcision.

Coboten arbejder tæt sammen med operatørerne og er designet til at kopiere deres bevægelser én til én.

“Man skal faktisk ikke have en særlig stor serie, før det kan betale sig at starte en malerrobot på den måde. Og det kræver ikke ret meget træning at bruge robotten”, siger Sune McDonald Bertelsen, Country Manager, Universal Robots.

…For det er vejen frem. Vi tror på robotter og digitalisering.

René Damgaard Hansen
Direktør og ejer, Brandt A/S

Perfekt, ensartet kvalitet på få minutter

Universal Robots’ cobot er integreret med Nordbo Robotics’ programmeringsenhed og Gemas pulverboks. Dette muliggør problemfri kommunikation mellem robotten og påføringsudstyret, hvilket resulterer i ensartet kvalitet gang på gang. Operatører kan på få minutter oprette programmer på linjesporet, og coboten registrerer automatisk starten af ​​hvert objekt.

“Vi har taget den sprøjtepistol, som vi normalt bruger, og lavet den, så de kan programmere robotten, ligesom de plejer”, siger CCO hos Nordbo Robotics, Sabina Kethelz.

ANLÆGSDETALJER

Opført

2024

Anlæg

Stærke konkurrenceparametre

Gema præsentation af

Stærke samarbejdspartnere

Robotløsningen hos Brandt A/S kunne ikke lade sig gøre uden et innovativt, tværfagligt og ekstraordinært samarbejde imellem:

Universal Robotics

Innovative UR Collaborative Robotter, der sikkert kan arbejde sammen med mennesker.

Bila

Levering og opsætning af UR10 robot

Nordbo Robotics

Software der muliggør automatisering af komplekse overfladebehandlinger.

Har du brug for rådgivning om udstyr til overfladebehandling?
Kontakt os - så tager vi en snak om hvad vi kan hjælp jer med
Scroll to Top