Søg
Close this search box.

Historie

Fokus på Aftersales og Service - udvidelse af ejerkredsen

Aftersales og Service er en stadig vigtigere del af vores kundekontakt og vores indsats med at styrke kundernes driftsstabilitet, kvalitet og økonomi“, siger Dan Borup Iversen, adm. direktør i G.A. Hansen.

Som udvider ejerkredsen med Kim Sørensen, som har arbejdet i G. A Hansen i 13 år.

Dan Borup Iversen fortsætter:

Kim har med stor flid og indsigt udviklet og styrket Aftersales og Service-området. Når han indtræder som partner er det udtryk for den position, som Aftersales og Service nu har i virksomheden, samtidig med at G.A. Hansen ser fremad og sikrer den videre kontinuitet og kompetence i ledelsen.

Vi har fuld fart på salget. Vores ordrebog er fuld, og det seneste regnskab viste en tilfredsstillende bundlinje midt i en Corona pandemi. Vi oplever som konsekvens af Corona en øget hjemflagning af produktionen, og virksomhederne i Danmark og Sverige er parat til at investere i nye anlæg til overfladebehandling og opgradering af eksisterende anlæg.

Vores svenske medarbejdere har også rigtig godt fat i markedet, og Sverige har igennem en årrække været et klart voksende marked for G.A. Hansen A/S“.

Ny partner i GA Hansen
Den udvidede ejerkreds fra venstre:
Salgschef Finn Christensen
Servicechef Kim Sørensen
Adm. Direktør Dan Borup Iversen
Senior partner Preben Iversen

Tilstede i Danmark og Sverige

G.A. Hansen har salgs- og serviceorganisation i Herlev, Viborg og Värnamo i Sverige. Virksomheden repræsenterer blandt andet schweiziske Gema i Danmark og Sverige samt en række andre kendte varemærker som Reiter, Graco, Titan, Walther og Range&Heine.

Virksomheden beskæftiger 18 medarbejdere heraf seks i det helejede datterselskab Hansen-Icoma i Sverige.

G. A. Hansen i Herlev
G. A. Hansen i Herlev
G. A. Hansen i Viborg
G. A. Hansen i Viborg
G.A. Hansen i Sverige
G.A. Hansen i Sverige
Grundlægger Otto Phillip Nørgaard

Mere end 45 års erfaring

G.A. Hansen blev stiftet den 2. august 1945 af Otto Phillip Nørgaard. I starten solgte firmaet mekaniske komponenter, værktøjsbeslag, spændebånd og industrilim. Desuden havde vi en større produktion af tekniske gummiprodukter, skumplastprodukter og –madrasser.

I mere end 45 år har G.A. Hansen A/S været en af Danmarks førende leverandører inden for udstyr og anlæg til industriel overfladebehandling af metal-, plast- og træoverflader.

Vores stab af dygtige medarbejdere løser opgaver og yder dig service fra hovedsædet i Herlev ved København og fra vores salgs- og servicecenter i Viborg.

I Norden er G.A. Hansen repræsenteret ved vores 100 % ejede datterselskab Hansen-Icoma AB i Värnamo, Sverige.

Derudover har vi også i Norge og Finland opbygget en enestående know-how som system- og anlægsleverandør af komplette automatiske lakeringsanlæg for vinduer og døre

Har du brug for rådgivning om udstyr til overfladebehandling?
Kontakt os - så tager vi en snak om hvad vi kan hjælp jer med
Scroll to Top