Søg
Close this search box.

Leverandører

Vores leverandører

Vi har håndplukket leverandørerne af vores produkter, og derfor får du altid markedets bedste løsning i forhold til dine behov. Vores langvarige samarbejde med leverandørerne sikrer samtidig, at vi har stor erfaring med produkterne, og at du får en god pris på dem. G.A. Hansen repræsenterer disse virksomheder i Danmark, og flere af dem repræsenterer vi også i andre nordiske lande.

Vores leverandører er:

Gema

Schweiziske Gema er markedsledende producent af udstyr og anlæg til pulversprøjtning. Vi fører et komplet produktprogram med manuelle håndanlæg, pistoler, styremoduler, traverser, kunststofkabiner med hurtige farveskift og den nyeste styringsteknologi.

Graco

Nordamerikanske Graco er verdens største producent af udstyr til sprøjtelakering ved lavtryk, mellemtryk og højtryk. Desuden leverer de udstyr, pumper og anlæg til håndtering, dosering og blanding af bl.a. maling, væske, lim, tætningsmaterialer, fedt og meget mere.

Reiter

Tyske Reiter er en af Europas førende udbydere af automatiske og elektrostatiske lakeringssystemer og applikationsanlæg inden for træ-, metal- og plastindustrien. Siden 1973 har virksomheden leveret skræddersyede anlæg og løsninger af højeste kvalitet til alle former for automatisk overfladelakering.

Walther Pilot

Tyske Walther Pilot tilbyder et komplet program fra overfladeteknik og lakeringsudstyr til maling og lim. Walther Pilot er anerkendt for sine sprøjtepistoler af høj kvalitet og for deres store know-how og specialisering inden for mærkning, signering og sprøjtning med lim. Virksomheden er desuden markedsledende producent af materiale- og trykbeholdere.

Titan

Nordamerikanske Titan producerer elektriske malersprøjter, og de er et begreb på verdensplan. Deres kendte 440-model er verdens mest solgte elektriske Airless malersprøjte, og et stærkt stigende antal danske malermestre skifter i denne tid til Titan-anlæg. Titan er anerkendt for en god og slidstærk kvalitet.

Range+Heine

Tyske Range+Heine producerer anlæg til automatisk lakering af komponenter i træindustrien med fokus på især vindues- og dørproduktion. De leverer innovative løsninger og har fokus på integration af robotter samt lakgenvinding.

List-Magnetik

List-Magnetik er en tysk familievirksomhed, der udvikler og producerer forskellige måle- og testinstrumenter. Virksomheden er kendt for innovative løsninger og høj kvalitet. Alle instrumenter produceres i Tyskland.

Coatmaster AG

Schweiziske Coatmaster udvikler og producerer måleudstyr til hurtig og berøringsfri analyse af industrielle belægninger. Deres teknologi er prisvindende og globalt patenteret, der muliggør måling af belægningstykkelse på et tidligt stadie af produktionsprocessen.

STS Brandschutzsysteme GmbH

Tyske STS Brandschutzsysteme GmbH er innovative udviklere af systemer der brandsikrer malesprøjteanlæg. Herunder både våd- og pulver-anlæg.

STS blev etableret tilbage i 1988, har de rette certifikater på plads og brandsikrer mere end 20.000 anlæg verden over.

dürr

Tyske Dürr har siden 1896 leveret langtidsholdbare sprøjtekabinekoncepter med moderne robotteknologi.

De er miljøbevidste og har bl.a. reduceret energiforbruget i nogle af deres linjer med over 60%.

Nordbo Robotics

Det danske firma Nordbo Robotics udvikler software til robotter. Løsningerne tager menneskelige færdigheder – og tilpasser dem til robotautomatisering af overfladebehandling og overfladekvalitetsinspektion.

Robotteknologi

Vi samarbejder med flere forskellige leverandører af robotteknologi og tester nye innovative tiltag løbende.

Ønsker I ensartethed i malejobbet, og/eller hjælp til de hårde og slidsomme opgaver er kollaborative robotter ofte svaret.

Har du brug for rådgivning om udstyr til overfladebehandling?
Kontakt os - så tager vi en snak om hvad vi kan hjælp jer med
Scroll to Top